Nieuws item 1 image

Dinsdag 12 september was de eerste klantendag van Metaobjects. De zaal was gevuld met klanten vanuit het hele land, van Groningen tot Limburg. Geboeid werd er geluisterd naar onderwerpen die een link hebben met innovatie. Zo was er een spreker van het Philips museum, sprak Kees Groeneveld (eSpecialisten) over innovatie binnen de overheid en werd er voor het eerst kennis gemaakt met de nieuwe JVS innovaties van Metaobjects. Directeur Robert van Poelgeest sprak enthousiast: “Fijn dat het zo goed is ontvangen door jullie: onze klanten! We gaan zeker kijken hoe deze dag in de toekomst een vervolg krijgt.”

Gemeenten moeten zich efficiënt organiseren als ketenregisseur. Centraal staat de uitwisseling van informatie tussen burgers, ketenpartners, lokale/ regionale/ landelijke overheidsorganisaties. Metaobjects heeft een aantal modules ontwikkeld speciaal voor toegangsteams die de intake en diagnose verzorgen, voor het registreren van meldingen en zaakgegevens en het maken van ondersteuningsplannen. Komende maanden worden presentaties en demonstraties gehouden. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Rob Stad via +31 (0)40-750 1614 of per email via verkoop@metaobjects.nl

De nieuwe Monitor Sociale Domein module van MetaPortaal is ontwikkeld om duidelijkheid te geven over de status van aanvragen en behandelingen aan burgers. Deze informatie is in allerlei systemen van gemeente en ketenpartners reeds voorhanden, maar vaak niet toegankelijk. De Monitor Sociale Domein module maakt deze informatie beschikbaar met een geautoriseerde toegang op gebruikersniveau. Inloggen met de DigiD en binnen een paar klikken weet de burger de status van zijn of haar aanvraag.